Drumeție - 7 zile

Drumeție - 7 zile

Numar persoane - maxim

12

Durata

Varsta minima

18

Pret

$799.00

Carpathian horse trekking

Ce include?

  • Transport aeroport (Timisoara, Cluj, Sibiu, Bucharest – Petrila)
  • Cai cu echipament complet
  • Mașină logistică în timpul călătoriei cu cai (poartă bagaje și mâncare)
  • Cazare si 3 mese pe zi pe toata durata excursiei (Mancare traditionala romaneasca - se intra cu cina in prima zi si se iese cu micul dejun in ultima zi)
  • Băuturi alcoolice și nealcoolice pe toată durata călătoriei

Ce nu include?

  • Zbor către Romania și inapoi
  • Costuri personale
  • Asigurare de călătorie

 

 

Ziua 1 Preluare de la Aeroport (București, Timișoara, Cluj și Sibiu) și transfer la Petrila (unde începe drumeția cu caii) – între 3 și 5 ore în funcție de aeroportul pe care ajungeți, urmat de cină la Petrila și cazare

Ziua 2: Micul dejun începe la ora 8:00 - 10:00 – ești dus la punctul de plecare al drumeției. După un scurt instructaj și întâlnirea cu caii, ești potrivit cu calul perfect pentru nevoile tale, și începem să călărim spre prima destinație. Călătoria durează aproximativ 5 ore cu o pauză de masă. Ajungem la prima tabără din munți unde luăm cina, un foc de tabără și dormim în corturi lângă o stână.

Ziua 3: Micul dejun începe la ora 8:00. La ora 10:00 înseuăm caii și pornim spre a doua tabără.nd Drumeția durează aproximativ 6 ore cu o pauză de prânz.

Ziua 4: Micul dejun începe la ora 8:00. La ora 10:00 înseuăm caii și pornim spre a treia tabără.rd Drumeția durează aproximativ 5 ore cu o pauză de prânzrd Ajungem în a treia tabără unde luăm cina și petrecem noaptea la corturi.

Ziua 5: Micul dejun începe la ora 8:00. La ora 10:00 înseuăm caii și pornim spre a patra tabărăth Drumeția durează aproximativ 5 ore cu o pauză de prânz. Ajungem în a patra tabără unde luăm cina, facem foc de tabără, avem ciubăr si hamace, și petrecem noaptea în cabane A frame (2-4 paersoane/cabană).

Ziua 6: Micul dejun începe la ora 8:00. La ora 10:00 începem drumeția către grajduri. Călătoria durează aproximativ 4 ore și vom lua prânzul odată ce ajungem. Esti dus la cazare si ai timp liber pana la cină. Puteți vizita muzeul mineritului local și câteva peșteri din zonă sau putem aranja o vizită la Castelul Corvinilor (la o oră distanță de cazare). Cina seara.

Ziua 7: Mic dejun la 8:00. Sunteți dus la aeroport pentru plecare.

 

Pret: 799 Euro

La cerere putem oferi și drumul de 5 zile fără cele 2 nopți de cazare (înainte și după drum) și fără preluare de la aeroport – Preț: 670 Euro

Followme Theme

Highlights

Calendar și prețuri

1

Ziua 1

Preluare de la Aeroport (București, Timișoara, Cluj și Sibiu) și transfer la Petrila (unde începe drumeția cu caii) – între 3 și 5 ore în funcție de aeroportul pe care ajungeți, urmat de cină la Petrila și cazare

2

Ziua 2

Micul dejun începe la ora 8:00 - 10:00 – ești dus la punctul de plecare al drumeției. După un scurt instructaj și întâlnirea cu caii, ești potrivit cu calul perfect pentru nevoile tale, și începem să călărim spre prima destinație. Călătoria durează aproximativ 5 ore cu o pauză de masă. Ajungem la prima tabără din munți unde luăm cina, un foc de tabără și dormim în corturi lângă o stână.

3

Day 3

Micul dejun începe la ora 8:00. La ora 10:00 înseuăm caii și pornim spre a doua tabără.nd camp where we have dinner, campfire, and sleep in tents

4

Day 4

Micul dejun începe la ora 8:00. La ora 10:00 înseuăm caii și pornim spre a treia tabără.rd Drumeția durează aproximativ 5 ore cu o pauză de prânzrd Ajungem în a treia tabără unde luăm cina și petrecem noaptea la corturi.

5

Day 5

Micul dejun începe la ora 8:00. La ora 10:00 înseuăm caii și pornim spre a patra tabărăth Drumeția durează aproximativ 5 ore cu o pauză de prânz. Ajungem în a patra tabără unde luăm cina, facem foc de tabără, avem ciubăr si hamace, și petrecem noaptea în cabane A frame (2-4 paersoane/cabană).

6

Day 6

Breakfast starts at 8:00; at 10:00 we start the ride to the stables. The ride takes us around 4 hours and we’ll be having lunch once we arrive. You are taken to the accommodation

7

Day 7

Mic dejun la 8:00. Sunteți dus la aeroport pentru plecare.

Pachetul

Programeaza

When
please, select date first

Alte drumeții

Two Days Horse Adventure
$175.00
0 (0 Reviews)
Three Days Horse Adventure
$235.00
0 (0 Reviews)

Login