Sa ne cunoastem.

Ei sunt doar o parte din echipa noastra, pe restul ii veti cunoaste si va veti imprietenii aici.

Athena - iapa 13 ani

Lider

Ea este liderul, sau mai bine spus lidera hergheliei. Desi nu face parte dintre calutii care conduc drumetiile (acestia fiind destinati ghizilor ecvestrii), ea si-a impus respectul in fata celorlalti cai. Este o iapa pe cat de impunatoare prin aspect si atitudine, pe atat de blanda si tandra cand vine vorba de o persoana de care s-a atasat.

Thor - armasar 3 ani

Armasarul Hergheliei

Noi il poreclim si ``Mutulica`` deoarece nu este un armasar obisnuit. El este mai romantic cu iepele din herghelie si le curteaza mult, nu ii place sa ia o atitudine mai agresiva sau mai impunatoare, dar in schimb adora merele. In de-ale calaritului este inca un novice si avem rabdare cu el.

Aluna

Experta

Ea este prietena Athenei si a doua in comanda, idolul Freyiei, rivala Stelutei, si iubita armasarului Iman. Este o fire foarte iubareata si o profesionista desavarsita. Ea este calutul care invata copiii si perfectioneaza adultii.

Brego - cal 8 ani

Norocosul

El este calutul de care ne-am indragostit din momentul in care l-am vazut. Este un calut masiv si puternic, dar foarte bland si pupacios. Se plictiseste uneori si se dezleaga daca este legat deoarece este un maestru al evadarii, atat din grajd, cat si din captivitate, fiind furat pentru 38 de zile alaturi de alti 3 caluti care nu au mai fost recuperati.